Τρίτη 23 Απριλίου 2013

16 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

16 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΤΟ 
ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 



Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής ανακοινώνει την πρόσληψη του κατώτερου προσωπικού με σύμβαση εργασίας δύο (2) μηνών, για τους κατωτέρω κλάδους και ειδικότητες και προσόντα:
ΔΕ Μπουζούκι 2
ΔΕ Κιθάρα 2
ΔΕ Κρουστά 1
ΔΕ Βιολί 1
ΔΕ Παραδοσιακή Μουσική 5
ΔΕ Πιάνο 1
ΔΕ Μουσική Προπαιδεία 2
ΔΕ Θεωρητικά Μαθήματα 2
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Οι υποψήφιοι πρέπει :
1) Να έχουν Ελληνική ιθαγένεια.
2) Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
3) Να είναι υγιείς, αρτιμελείς και να έχουν φυσική κατάσταση κατάλληλη για την άσκηση - εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4) Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
5) Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα των οποίων δεν προβλέπεται η υποχρέωση στράτευσης
Τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1) Αίτηση
2) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δυο όψεις)
3) Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα διορισμού
4) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
• Το έτος γεννήσεως του υποψηφίου
• Δεν έχει κώλυμα πρόσληψης
• Δεν έχει απασχοληθεί με παρόμοια σύμβαση το προηγούμενο δωδεκάμηνο
5) Πιστοποιητικά διδακτικής εμπειρίας. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα μουσικών ιδρυμάτων εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Για όλες τις ειδικότητες η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
- Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικά συστημένα έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου). - Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και από τρίτους εφ΄ όσον διαθέτουν νόμιμη εξουσιοδότηση.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής, (Αγίας Παρασκευής 1, 19500 Λαύριο) μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, από την ημερομηνία της γνωστοποίησης ήτοι μέχρι τις 27/04/2013. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22920- 27774.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου