Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επιθυμεί να προσλάβει Υπεύθυνους Προβλήτας για την κάλυψη θέσεων εργασίας στη Διεύθυνση Διακίνησης Διυλιστηρίων, και συγκεκριμένα στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου και Ελευσίνας.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ (Loading Masters) (ΚΩΔ: ΥΠΠ)
Απαραίτητα Προσόντα:
• Δίπλωμα Πλοιάρχου Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού, με τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία Πλοιάρχου ή Υποπλοιάρχου σε δεξαμενόπλοια ή δίπλωμα Πλοιάρχου Β’ τάξεως με εξαετή προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια ή Μηχανικού Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού με τριετή προϋπηρεσία Α’ ή Β’ μηχανικού σε δεξαμενόπλοια, ή δίπλωμα Μηχανικού Β’ τάξεως με εξαετή προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια.
Η προϋπηρεσία θα πρέπει να αποδεικνύεται με την προσκόμιση βεβαιώσεων, όπου θα αναγράφεται το είδος του πλοίου και τα καθήκοντα των υποψηφίων ώστε να πιστοποιείται η ζητούμενη συνάφεια, και αντίγραφα των ασφαλιστικών ημερομισθίων στον κύριο ασφαλιστικό φορέα. • Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (κατοχή πτυχίου FCE ή αντίστοιχου).
• Γνώση χρήσης Η/Υ.
• Άδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας την οποία πρέπει να κατέχουν έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης.
• Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης.
Όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα θα κατατίθενται παράλληλα με την υποβολή της αίτησης πρόσληψης.
Χαρακτηριστικά Υποψηφίων:
• Ομαδικό πνεύμα, πειθαρχία, προσαρμοστικότητα, καλή δυνατότητα επικοινωνίας.
• Ηλικία έως 42 ετών (το έτος γέννησης να μην είναι προγενέστερο του 1971).
Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται ενδεχόμενη απασχόληση σε πρόγραμμα εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας και ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό δοκιμαστική περίοδο ενός έτους. Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνας) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα. Επισημαίνεται ότι η εντοπιότητα θα αποδεικνύεται κατά τη διαδικασία της πρόσληψης με την προσκόμιση Πιστοποιητικού Εντοπιότητας από τον όμορο Δήμο, Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον όμορο Δήμο, Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης.
Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις της προκήρυξης, θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να αποστείλουν το ειδικό έντυπο αίτησης πρόσληψης, συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
Χειμάρρας 8Α
Τ. Κ. 151 25 Μαρούσι
Υπόψη Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων Ομίλου
αναγράφοντας απαραιτήτως τον Κωδικό Θέσης ΥΠΠ
Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η Τρίτη 30 Απριλίου 2013.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Κατά την συμπλήρωση της αίτησης πρόσληψης, επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι υποχρεωτικά θα πρέπει :
- Να συμπληρώσουν την συγκεκριμένη μόνο αίτηση (την οποία μπορούν να την αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της ΕΛΠΕ Α.Ε. (www.elpe.gr) και να μην αποστέλλουν βιογραφικά σημειώματα.
-Να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα πεδία με την ένδειξη του αστερίσκου (*).
-Να προσκομίσουν όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι αιτήσεις πρόσληψης θα θεωρούνται άκυρες. Οι υποψήφιοι, που θα υποβάλουν αίτηση πρόσληψης χωρίς να πληρούν όλα τα παραπάνω αναφερόμενα απαραίτητα προσόντα της θέσης ή σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησής τους λόγω των προαναφερομένων, δεν θα λάβουν ειδοποίηση από την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου