Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 6 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ''ΚΕΘΕΑ''


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 6 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ''ΚΕΘΕΑ''

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΕΚΚΕΕ ΚΕΘΕΑ – ΙΘΑΚΗ) στο πλαίσιο υλοποίησης του Υπο έργου 2 της Πράξης «ΚΕΘΕΑ Υπηρεσίες κατάρτισης και συμβουλευτικής σε απεξαρτημένα ή υπό απεξάρτηση άτομα» ενδιαφέρεται να απασχολήσει εξωτερικούς συνεργάτες με ωριαία αντιμισθία για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης για το πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτής με τίτλο «Καλλιέργεια κηπευτικών με τις αρχές της Βιολογικής Γεωργίας».
Το πρόγραμμα κατάρτισης, συνολικής διάρκειας 400 ωρών (προκατάρτιση, κατάρτιση, πρακτική άσκηση), θα υλοποιηθεί στην Μονάδα Αγροκτήματος που διαθέτει στο ΕΚΚΕΕ ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στην Σίνδο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από 15 Απριλίου 2013 έως 22 Ιουλίου 2013. Αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προκατάρτισης, κατάρτισης και Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών σε απεξαρτημένα ή υπο απεξάρτηση άτομα. Απευθύνονται σε ανέργους της προαναφερόμενης ομάδας στόχου, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου.
Ενδεικτικά αντικείμενα κατάρτισης: Βασικές αρχές γεωργίας (συμβατικής και βιολογικής, νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, έδαφος και εδαφοβελτίωση, άρδευση, λίπανση, φυτοπροστασία, καλλιέργεια μονοετών φυτών και πρακτική άσκηση στα προαναφερθέντα αντικείμενα. Επίσης για θα καλυφθούν τα ακόλουθα αντικείμενα: Βασική ορολογία αγγλικών, Εισαγωγή στην Πληροφορική, Ασφάλεια και υγιεινή στο χώρο εργασίας, Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, Βασικές αρχές εργατικής νομοθεσίας.
Συγκεκριμένα προκηρύσσονται οι ακόλουθες θέσεις εξωτερικών συνεργατών – εκπαιδευτών για τα αντικείμενα κατάρτισης:
Θέση Εκπαιδευτή με ΓΕΩ 1 για την διδασκαλία των θεματικών ενοτήτων «Εδαφοβελτίωση και Λίπανση Άρδευση» Σύνολο διδακτικών ωρών 30
Θέση Εκπαιδευτή με ΓΕΩ 2 για την διδασκαλία των θεματικών ενοτήτων «Γενική γεωργία, Εισαγωγή στην γεωπονία, Αίτια της ανάπτυξης βιολογικού τρόπου παραγωγής, βιολογική φυτοπροστασία, μετασυλλεκτικοί χειρισμοί και τυποποίηση, μάρκετινγκ, εκπαιδευτικές επισκέψεις». Σύνολο διδακτικών ωρών 54
Θέση Εκπαιδευτή με ΓΕΩ 3 για την διδασκαλία των θεματικών ενοτήτων «Βασικές αρχές βιολογικής γεωργίας, Νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, βιολογική καλλιέργεια μονοετών φυτών, βιολογική φυτοπροστασία, κατοχύρωση των βιολογικών προϊόντων». Σύνολο διδακτικών ωρών 54.
Θέση Εκπαιδευτή με κωδικό ΜΑΘ για την διδασκαλία της θεματικής ενότητας «Αριθμητική - γεωμετρία». Σύνολο διδακτικών ωρών 9
2 Θέσεις Εκπαιδευτών Πρακτικής Άσκησης με κωδικό ΠΡΑΚ. για την υλοποίησης της Πρακτικής Άσκησης του Προγράμματος. Σύνολο διδακτικών ωρών 200.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων (ή σφραγίδα ταχυδρομείου) είναι η 5η Απριλίου 2013 και ώρα 14:00.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ε.Κ.Κ.Ε.Ε. ΚΕΘΕΑ - ΙΘΑΚΗ, Θ.Κ. ΙΘΑΚΗ, Σίνδος 57400 ή στο τηλέφωνο 2310 799976, (αρμόδια πρόσωπα Τζιούμπας Θανάσης και Ορφανός Άκης) Για τεχνικά ζητήματα που αφορούν την συμπλήρωση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Μηχανογράφησης ΚΕΘΕΑ, τηλ. 210 92 41 993-6 εσωτ. 209 ή 266 ή 259.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου