Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

60 ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ''G4S'' ΕΤΑΙΡΕΙΑ

60 ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''G4S''
60 νέοι υπάλληλοι στην εταιρεία ''G4S''
 
Στην πρόσληψη προηγούνται όσοι γνωρίζουν Η/Υ, έχουν ηλικία έως 25 ετών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις με ικανότητα Ι1.
 
Η εταιρεία "G4S Secure Solutions" μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιρειών "G4S "  θέλει να εντάξει στο δυναμικό της 60 νέους υπαλλήλους. Θα επιλεγούν 10 οδηγοί χρηματαποστολών, 20 συνοδοί χρηματαποστολών και 30 security. Όσοι επιλεγούν ως security θα εργαστούν στο αεροδρόμιο των Σπατών, καθώς και σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας security απόφοιτοι Λυκείου να έχουν ικανότητα στην επικοινωνία και προσεγμένη εμφάνιση να διαθέτουν δίπλωμα αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας και να γνωρίζουν αγγλικά. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι έως 25 ετών.
Επιπλέον από τους οδηγούς απαιτείται επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ κατηγορίας.
 
Ο διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας Λουκάς Λουκάς, υπογραμμίζει: Στην "G4S επιλέγουμε τους υποψήφιους με πολύ αυστηρά κριτήρια.
 
Από την εταιρεία μας παρέχονται βασικός μισθός, πλήρης ασφάλιση, ιδιωτική ασφάλεια ζωής, συνεχής εκπαίδευση και κάρτα απεριόριστων διαδρομών για όσους εργαστούν στην περιοχή του αεροδρομίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο : 210 8839112. Διεύθυνση: Φερών 15 πλατεία Βικτωρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου