Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν Σεμινάρια Εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας του Δήμου Αθηναίων




Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Δήμου Αθηναίων και το ΚΕΚ Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία και με τη χορηγία του Ταξιδιωτικού Οργανισμού «Mouzenidis Travel» διοργανώνουν κύκλο σεμιναρίων ταχύρυθμης εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας.

Τα μαθήματα προσφέρονται αποκλειστικά σε επίπεδο αρχαρίων (στοιχειώδες επίπεδο Α1) και θα διεξάγονται στο ΚΕΚ Δήμου Αθηναίων, Φαβιέρου 5 & Μάγερ, Μεταξουργείο. 
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 έως τις αρχές Μαρτίου 2015 (πλην της περιόδου Εορτών Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς) και θα πραγματοποιείται σε τρία ακαδημαϊκά δίωρα την εβδομάδα, (τέσσερις ώρες κατανόηση-παραγωγή γραπτού λόγου, δύο ώρες κατανόηση-παραγωγή προφορικού λόγου) κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
Θα υλοποιηθεί από διδακτικό προσωπικό – εξειδικευμένο στη διδασκαλία της ρωσικής ως ξένης γλώσσας με πολυετή διδακτική εμπειρία.
Σκοπός των παραπάνω μαθημάτων, είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για την ευκολότερη πρόσβαση στην ανεύρεση θέσεων εργασίας των δημοτών που ασχολούνται με τον τομέα του τουρισμού.
Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και υπηρεσιακές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και δε θα γίνει καμία εσωτερική αλλαγή στα τμήματα, πέραν της αρχικής τοποθέτησης.
Κάθε σπουδαστής έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε τρία μαθήματα και απαραίτητηείναι η παρουσία του την πρώτη μέρα της έναρξης κατά την οποία δηλώνει και την αποδοχή της συμμετοχής του στο πρόγραμμα προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά που βεβαιώνουν ότι είναι, δημότης ή κάτοικος του Δήμου Αθηναίων ή απασχολούμενος σε επιχείρηση με έδρα στον Δήμο Αθηναίων.
Το εκπαιδευτικό υλικό θα διανεμηθεί δωρεάν από τους υπεύθυνους του προγράμματος. Επειδή η διδασκαλία βασίζεται στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των ενδιαφερομένων είναι η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες ως εξής:
ΩΡΕΣΗΛΙΚΙΑ
13:00-15:0018-25 ετών
15:00-17:0026-35 ετών
17:00-19:0036-45 ετών
19:00-21:0046-55 ετών

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: kekda@otenet.gr καιandy_kgr@yahoo.com από τις 09:00 π.μ. της επομένης της ημέρας δημοσίευσης της παρούσης, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.
Για την επιλογή των μαθητών θα ισχύσει αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάσει των εισερχομένων e-mail και αιτήσεων, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων 25 σπουδαστών σε κάθε τμήμα (και δέκα επιλαχόντων).
Πληροφορίες: 210 5221047, κα Αντιγόνη Κατσαφυλλούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου